Afdrukken

Cloudfaction logo

Cloudfaction is gespecialiseerd in het maken van websites en webshops op basis van Joomla,
WordPress en Easy Content. www.cloudfaction.nl | www.pixedi.com | www.freestockphoto.nl

WS logo

 IT-recycling is de partij voor de recycling van oude hardware (computers, monitoren, servers, printers etc.), veilige datavernietiging. Bij ons is de klant absoluut nummer één en dat merk je aan alles. We zijn als een van de weinige recycling bedrijven in Nederland WEEELABEX-gecertificeerd en volledig geautoriseerd voor it-recycling en datavernietiging.
link: it-recycling.nl

Reqor logo creme cleanVertrouwelijkheid staat centraal bij het terughalen van bestanden.

De technici van Reqor Data Recovery hebben meer dan 15 jaar ervaring in het terughalen van data en behandelen uw gegevens met de hoogste vertrouwelijkheid. Al onze medewerkers worden voor indiensttreding gescreend bij het Ministerie van Justitie. De meeste recoveries worden “in-house” in ons eigen laboratorium met cleanroom (in Rotterdam) uitgevoerd. Maar we kunnen ook bij u on-site komen.

IIT Wijzer LogoTwijzer is een onafhankelijk ICT bedrijf die MKB ondernemers voorziet van efficiënte ICT , SECURITY en CLOUD diensten en oplossingen. Wij houden ons bezig met ICT, Hosted VoIP, Office 365, Hosted Exchange, ADSL/VDSL & glasvezel verbindingen, Online back-up, Onderhoud en beheer, Netwerken, Spamfiltering, Remote Suport.